Geweven muurdecoratie

Al een hele tijd terug werd ik verliefd op geweven muurdecoratie en besloot ik zelf aan de slag te gaan. Ik ben al een tijdje aan het experimenteren met dingen weven, verschillende materialen, figuren en kleuren.
Ondertussen heb ik al een heel aantal dingen gemaakt en ik kan ze onmogelijk allemaal zelf omhoog hangen. Vandaar dat ik af en toe een nieuwe wall hanging online zal zetten die je kan kopen.

Bovenstaande wall hanging is gemaakt met een combinatie van wol en acrylgaren. De combinatie van geel en wit zorgen er voor dat deze wall hanging een eyecatcher wordt in elke ruimte. Geweven decoraties zijn superhip op dit moment en elk stuk is uniek, ideaal dus als je op zoek bent naar iets origineel om je kamer te decoreren of als cadeau.

Alle info en bestellen kan via etsy!

Er is trouwens ook een nieuwe onderlegger beschikbaar via mijn etsy pagina. Deze onderlegger heeft een diameter van 19cm en is gehaakt met 100% katoen garen.
Cadeautip voor moederdag, verjaardagen, housewarmings of gewoon voor jezelf!

You may also like