Hello 2016!

Het voorbije jaar was voor mij een topjaar met veel nieuwe ervaringen. Ik ging voor het eerst naar de Verenigde Staten en werd een beetje verliefd op New York, ook al had ik voor het eerst een jetlag. Ik organiseerde samen met Sophie onze eerste Hand Gemaakt markten en workshops. Het was een jaar waarin enorm veel gehaakt en gebreid werd. Het was een jaar vol creativiteit en leuke momenten, mede dankzij mijn lief en al mijn vrienden.

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe plannen en ideeën, en ik kijk er echt heel hard naar uit om weer superleuke dingen te doen. We hebben sowieso een heleboel nieuwe Hand Gemaakt plannen, waarover jullie meer zullen horen van zodra alles concreet uitgewerkt is. Er zal ook weer veel gebreid, gehaakt en gemaakt worden. En uiteraard ga ik ook dit jaar weer mijn best doen om regelmatig blogposts te schrijven.
Qua voornemens hou ik het simpel: meer analoge foto’s maken en proberen minstens 1x per week een yoga sessie te doen. En voor de rest ga ik gewoon dingen doen die mij gelukkig maken.

Ik wens jullie allemaal een creatief, gelukkig en gezond 2016 met veel prachtige momenten. Heb jij goede voornemens? Let me know!

You may also like

1 reactie