Breimeeting

Vorige zaterdag ging ik naar de breimeeting van Bloggerscafé in de Wasbar Antwerpen. Een tijdje terug werd het idee naar voor geschoven om een breimeeting te organiseren, ik was uiteraard onmiddellijk enthousiast om mee te breien, andere bloggers te ontmoeten en beginnende breisters te helpen.

Voor de beginners had ik twee projectjes voorbereid, zij konden kiezen tussen een muts of haarband breien om zo de basissteken onder de knie te krijgen.

Ook al woon ik vlakbij, ik was nog nooit in de Wasbar geweest. Ik probeerde de warme chocomelk en rode ijsthee die allebei superlekker waren. Het was een ideale locatie om gezellig te praten en te breien.

Het werd een enorm gezellige namiddag en ik ben blij dat ik een aantal bloggers eens in het echt ontmoet heb. Bedankt aan volgende bloggers voor de fijne bloggersmeeting: Ines (extra merci voor de bath bomb van Lush ;-)), Merel, Alison, Natasja, Elisse, Ines, Elodie en Raya.
Ik hoop alvast dat er snel een volgende breimeeting gepland wordt!

Foto 1 en 2 werden gemaakt door Ines

You may also like

3 reacties