GIVEAWAY: win 2x 20 euro Hand Gemaakt shoptegoed!

Op 21 november vindt de tweede editie plaats van Hand Gemaakt, een creatieve markt met enkel handgemaakte producten. Zoals jullie misschien al weten, organiseer ik deze markt samen met Sophie. We maakten een selectie van 25 standhouders, stuk voor stuk getalenteerde makers die hun eigen creaties verkopen. Het perfecte uitstapje dus als je op zoek bent naar de leukste cadeautjes voor Sinterklaas, om onder de kerstboom te leggen of gewoon voor jezelf.
Uiteraard willen we onze bezoekers ook verwennen en daarom geven we twee waardebonnen weg ter waarde van 20 euro shoptegoed om te spenderen tijdens Hand Gemaakt!

Win 20 euro shoptegoed via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/handgemaaktmarkt
Helemaal bovenaan op de pagina vind je de wedstrijdfoto!
De regels:
1) Like de Hand Gemaakt pagina.
2) Like de wedstrijd foto
3) Plaats een comment bij de foto waarom jij handgemaakte items verkiest (vb: Ik verkies handgemaakte items omdat ze unieker zijn dan de spullen die je vindt in grote ketens).

Nog een kans wagen kan via onze gloednieuwe Instagram account, de regels lees je op Instagram!

We verloten één bon op Facebook en één bon op Instagram, de winnaars maken we bekend op 18 november!

Like zeker onze Facebook pagina en volg ons op Instagram voor meer updates, nieuwtjes en binnenkort tonen we jullie ook al onze standhouders. En nog belangrijker, breng zeker een bezoekje aan Hand Gemaakt op 21 november van 13-18uur in Kavka (Oudaan 14, 2000 Antwerpen).

You may also like