Review: Damn Good Soap Company

Ik weet niet of ik dit echt een review kan noemen, aangezien ik een vrouw ben, geen baard heb en de spullen van Damn Good Soap Company dus niet echt zelf kan testen. Gelukkig heb ik hier een lief rondlopen met een baard (een topbaard zelfs!). Het is bijna valentijn, baarden zijn hip en het is soms moeilijk om een leuk cadeau te vinden, dus ik wou jullie even helpen.

Damn Good Soap Company is een Nederlands familiebedrijf dat al hun producten zelf maakt. Daarnaast gebruiken ze enkel natuurlijke ingrediënten om hun producten te maken, geen chemische rommel dus. Op hun website vind je niet enkel baardolie en moustache wax, maar er zijn ook leuke setjes om cadeau te doen.

Een tijdje terug besloot manlief dat hij zijn baard (nog langer) wou laten groeien. Het is wel de bedoeling dat hij zijn baard goed onderhoudt, anders krijgt hij een droge, jeukende baard wat niet zo aangenaam is. We bestelden de Beardmaster set met een houten kam.
Hierin vind je een potje beard balm om de baardharen zachter te maken en in model te leggen, en om de huid te verzorgen. Daarnaast krijg je een flesje beard oil die heerlijk ruikt en ervoor zorgt dat je geen jeukende baard meer hebt. Ook bevat de set een groot stuk zeep om je baard te wassen, de zeep heeft een zwarte kleur en ruikt vrij neutraal, maar na gebruik zijn de baardharen wel superzacht. Als laatste bevat de set een houten kam die volledig handgemaakt is.

De producten zorgen ervoor dat manlief zijn baard goed onderhouden blijft, zacht aanvoelt en een beetje glanst. Bovendien ruiken de producten van Damn Good Soap Company enorm lekker, wat ik dan weer geweldig vind. Op de website vind je allerlei goede spullen voor baarden en snorren, maar ook pomade en leuke extraatjes. Als je niet kan kiezen, dan vind je wel een setje om cadeau te doen.
Bestel je online, dan gebeurt de levering vrij snel, maar op de website vind je ook een aantal verkooppunten waar je de producten kan kopen.

Alle producten en meer info vind je op damngoodsoap.com
Foto via: damngoodsoap.com

You may also like