This week

De voorbije anderhalve week hadden manlief en ik vakantie, dus gingen we een dagje naar Londen. En ja, we hebben matching Christmas sweaters 😉

We gingen naar King’s Cross voor een foto met Platform 9 3/4 en gingen verder nog wat winkelen. Het was ijzig koud, dus we gingen regelmatig een koffie of warme choco halen bij Costa (beter dan Starbucks).

Op Oxford Street is een grote Disney Store, waar een groot stuk in Frozen thema is ingericht, supergezellig. Verder kocht ik de enige twee boekjes die ik nog miste in mijn Harry Potter collectie.
De andere dagen van mijn vakantie heb ik vooral gehaakt, gebreid en leuke dingen gedaan met vrienden. Het wordt stilaan tijd om alles klaar te maken voor de feestdagen, dus binnenkort halen we de kerstboom en versiering boven. Ik haakte al een aantal kerststerren, het patroon zette ik ook online zodat jullie zelf aan de slag kunnen!

You may also like