This week

De voorbije periode was het druk, druk, druk breien om heel wat spullen af te krijgen. Vrijdagavond ging ik mijn zelfgemaakte mutsen, sjaals etc. verkopen bij MyCloset in Sint-Niklaas, een superfijne winkel met originele kleding en leuke juwelen.

Donderdag hield ik me dan weer bezig met mijn minst favoriete werkje: labels innaaien! Maar ik ben best wel trots op de Indigo Knitwear labels. Ik heb me super geamuseerd bij MyCloset, en het was superlief dat er zo veel vrienden en vriendinnen langskwamen. Het enige “minpunt” aan een paar uur spenderen in een leuke winkel, is dat ik niet kon weerstaan aan de Kiboots. Ze stonden al twee jaar op mijn wishlist en nu zijn ze eindelijk van mij!
Als je geïnteresseerd bent in Indigo Knitwear spulletjes, dan kan je trouwens nog steeds terecht op de Etsy pagina: https://www.etsy.com/shop/HandmadeByIndigo

You may also like