This…vacation!

Het was hier een beetje stil, maar daar had ik een zéér goede reden voor: vakantie!!! Momenteel is het mijn voorlaatste vakantiedag, en dit is het eerste moment dat ik tijd vond om een postje te schrijven. Ik maakte een klein overzichtje van onze vakantie!

Een goede manier om de vakantie in te zetten: mijn verjaardag! Op 2 oktober werd ik 24 jaar en voor de gelegenheid maakte ik samen met een goede vriendin cupcakes. Van manlief kreeg ik de blu-ray set van Harry Potter (OMG!!!), een Dalek poppetje (iets uit Doctor Who ;)) en een doos vol Lush goodies. Beste cadeautjes ooit!

We gingen een paar dagen naar Barcelona. Ons hotel was vlakbij de Sagrada Familia, dus meestal gingen we in de buurt tapas eten. We hebben heel wat dingen bezocht, maar regelmatig ook tijd gemaakt voor een smoothie, verse fruitsla of sapjes.

Het grootste deel van de tijd hebben we heel wat kilometers gestapt in Barcelona, ik had zelfs een blaar op mijn kleine teen. De voorlaatste dag was een chille dag, met zon, zee en strand. We schaften zelfs strandlakens aan, wat een ideale manier was om onze vier jaar samen te vieren. De zon en temperaturen van 25°C deden deugd, het was iets minder fijn toen we terugkwamen in België met regen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik ook nog
een bon om te spenderen in de Veritas (dank u, Sven), dus ik kocht nog
een aantal bolletjes wol. Bij vakantie horen ook gezellige
monopoly-avonden met vrienden en heel wat tijd om te breien. Op zondag
mocht ik trouwens iets superleuk doen, namelijk helpen bij het geven van
een workshop van Maurice Knitwear.
De workshop vond plaats in de Maurice coffeebar, een aanrader om eens
te bezoeken als je in Berchem bent (want lekkere koffie en een geweldig
interieur!).

You may also like