Review: Nakd

Een hele tijd terug schreef ik al een review over Nakd snoeprepen. Niet veel later kreeg ik van de lieve Nakd mensen een pakketje in de brievenbus met nog een aantal smaken om te testen: hoera!
Door alle drukte was ik vergeten nog een kleine review te schrijven, maar uiteindelijk (een paar weken later) is het dan toch gelukt!

In mijn vorige review vertelde ik dat ik nog wel een paar cacao-varianten wou proberen, dus mijn pakketje was voor de helft gevuld met cacao-smaakjes. Lekker! Geen al te grote verrassing is het dan ook dat dit mijn favoriete Nakd repen zijn. Al mis ik soms wel een beetje het gevoel van échte chocolade bij de repen, toch zijn dit superlekkere snoepjes.

De Nakd repen zijn erg geschikt om ’s ochtends of in de namiddag een gezond tussendoortje te hebben. In plaats van koekjes te eten, nam ik al gauw een Nakd reep zonder mij schuldig te voelen. Met de Berry Delight slaagt Nakd er trouwens in om verrassend uit de hoek te komen qua smaak, iets wat ik zeker kan appreciëren: snoepen met fruitige smaakjes. Er is voor elk wat wils wat betreft smaken. Zo zijn er ook een heleboel varianten met noten en fruit. Je vindt dus vast wel een Nakd reep die jij heerlijk vindt.

Alle informatie over Nakd vind je op www.nakdnederland.nl

You may also like