Review: Method

Meestal probeer ik natuurlijke en ecologisch verantwoorde verzorgingsproducten te gebruiken. Dat lukt niet altijd, maar ik doe alleszins mijn best. Toen ik begon na te denken over de producten die ik gebruik, bedacht ik dat onze schoonmaakmiddelen ook een ecologische update konden gebruiken.

Wanneer ik naar de supermarkt ga, koop ik meestal de eco-versies van schoonmaakproducten. Vreemd genoeg blijken de ecologische versies trouwens vaak goedkoper dan de bekende merken. We kiezen dus vaak voor de producten van Ecover of het ecologische huismerk van de supermarkt. Een tijdje terug ontdekte ik de producten van Method, dit merk is iets minder bekend, maar wel superleuk.

Ik bestelde de Method Detox Kit via Big Green Smile. Voor een voordeelprijs krijg je een pakket met 7 producten: allesreiniger, vloeibaar wasmiddel, vloerreiniger, afwasmiddel, glasreiniger, badkamerreiniger en handzeep. Qua prijs-kwaliteit is dit sowieso een goede deal om een setje eco-producten te kopen.
Method slaagt er in om frisse geurtjes en een goede werking te combineren, want dat is uiteraard niet onbelangrijk voor schoonmaakmiddelen. De verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd plastic en zien er bovendien superleuk uit. Voor een aantal producten kan je ook navullingen bestellen, zodat je de mooie verpakking kan blijven gebruiken.

Mijn persoonlijke favorieten uit de Detox Kit zijn de allesreiniger en handzeep. De allesreiniger is makkelijk in gebruik en ruikt superfris (ik begin spontaan aan alles te snuffelen als ik de allesreiniger gebruikt heb). De handzeep ruikt naar lavendel en de verpakking is mooi genoeg om in de keuken of badkamer te zetten. Als je op zoek bent naar een ecologisch alternatief voor het huishouden, dan is Method een merk om zeker eens te proberen.

Meer info over Method vind je op www.methodhome.nl

You may also like

1 reactie