De balkontuin: het groeit

Onze plantjes zijn ondertussen ongeveer drie weken oud. De tomatenplantjes beginnen goed te groeien, terwijl de basilicum wat meer zijn tijd neemt.
Dit weekend ga ik de tomatenplanten verpotten zodat ze genoeg ruimte hebben om te groeien.

Onze poes vindt het allemaal heel interessant, en leuk om aan te knabbelen. De basilicum staat momenteel op een kast waar de poes niet op springt, de tomaten staan in hun mini-serre. Als we de plantjes gaan verpotten, gaan ze waarschijnlijk niet meer in de plantenkas passen. We zullen binnenkort dus erg creatief moeten worden om de kat weg te houden. Bovendien moet alles nog minstens een maand binnen staan en moeten er nog een paar kruiden gezaaid worden. Ik ben momenteel toch wel aan het overwegen om een tweede mini-serre aan te schaffen zodat alles buiten bereik van Chewie staat.
Er is met andere woorden nog heel wat werk aan de winkel, maar uiteraard hou ik jullie op de hoogte!

Alle updates over mijn balkontuin dit jaar vind je trouwens onder de tag groen!

You may also like

3 reacties