We zijn verloofd!

Ken je dat gevoel? Je wilt iets, maar het lijkt er maar niet van te komen? En het hoeft ook niet per se, maar het zou wel leuk zijn als het zou gebeuren. Ik maakte mezelf wijs dat het misschien nog te vroeg was voor zo iets. En dan gebeurde het toch. Vorige week vroeg Yannick me om te trouwen.

De laatste tijd begon het woordje “trouwen” wel eens op te duiken in
onze gesprekken. Meestal zo eens om te lachen, maar toch ook wel een
beetje serieus. We zijn ondertussen al meer dan 3 jaar een koppel, en we
wonen al een tijdje samen. Het staat zelfs op papier dat we wettelijk
samenwonend zijn. Maar dat voelt niet zo officieel als écht trouwen.

Vorige week zette Yannick een van mijn favoriete nummers op (“You had me at hello” van A Day To Remember), hij ging op één knie en haalde een supermooie ring boven. Superromantisch en helemaal perfect! We zijn dus verloofd!!!

You may also like