The Berry Company

Een tijdje terug vond ik de sapjes van The Berry Company in een winkel hier in de buurt. De verpakking zag er veelbelovend uit. Ik kon niet kiezen welke smaak ik eerst wou testen, dus nam ik alle 7 soorten mee.

De sapjes bevatten geen toegevoegde suikers, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Bovendien zijn ze ook nog eens glutenvrij. Hoera! Alleen maar goede dingen dus.
Ik probeerde alle smaakjes, in samenwerking met manlief die ook fan was. Mijn persoonlijke favoriet is de rode Superberries smaak. Al waren Blueberry en Pomegranate ook dikke winnaars.
Goji berry was een verrassende nieuwe smaak, blijkbaar zijn dit besjes afkomstig uit het Himalayagebergte en bevatten ze erg veel vitamines.

Wij vonden de sapjes stuk voor stuk lekker, de ene werd al wat liever gedronken dan de andere. De sapjes bevatten geen kunstmatige stoffen, wat een pluspunt is. Een aanrader om eens uit te proberen en zelf je favoriete bessensmaak te ontdekken! De flesjes zijn beschikbaar in een handig 330ml formaat, of in flessen van 1 liter (deze vond ik zelf echter nog niet).

Meer info vind je op www.theberrycompany.co.uk
De sapjes zijn oa beschikbaar bij Gusta in Antwerpen.

You may also like

1 reactie

  1. Ik ben ook een grote fan van The Berry Company! De 1L flessen vind je in zowel Carrefour als Delhaize!
    Wel niet alle smaken, maar de toppers (Goji, Acai en Pommegranate) wel