This week

Kerstmis komt wel héél dichtbij. Het wordt vrij koud buiten, dus ik heb een voederhuisje op ons terras gezet voor de vogeltjes. Ik maakte nog een muts met pompom op aanvraag. Wil je zelf zo’n muts? Neem dan eens een kijkje op de facebook pagina van Indigo en stuur gerust een e-mail om er eentje te bestellen. 

We hebben erg genoten van de brownies met mascarpone die ik vorige week maakte. Het recept heb ik online gezet, zodat jullie ook kunnen genieten van dit heerlijke dessert. Onze poezel is ondertussen grote fan geworden van bolletjes wol.

We hebben onze kerstboom versierd, waardoor het hier plots een stuk gezelliger is gedurende de donkere avonden. Nu maar hopen dat de kat uit de boom blijft. Mijn ouders gaven me trouwens een mooie groene naaikoffer van Veritas. Ik ben helemaal fan van het vintage design, én al mijn naaispullen liggen nu netjes op orde. Ik vind de koffer zo mooi dat ik hem niet hoef weg te stoppen. Hij staat bij de kerstboom, naast mijn breispullen, zo heb ik alles vlot binnen handbereik.

You may also like