This week

De laatste week van november is voorbij. Wat dat vooral betekent? Het jaar is bijna om, en het is hoog tijd om na te denken over kerstcadeaus. Soit, de laatste week van november was vooral een drukke week in het geeky leven van mijn vriend en mezelf.

Doctor Who werd 50 jaar en dat moest gevierd worden, aangezien dit één van mijn favoriete tv-series is. We keken op BBC naar de verjaardagsaflevering, en alle extra’s die daarop volgden. Mijn TARDIS koekjesdoos mocht zelfs op onze salontafel staan. Ondertussen staan er ook winterse kaarsjes in onze woonkamer, om al een beetje in de winterse sfeer te komen.

De washi tape ligt al klaar om pakjes in te pakken. Er werd ook heel wat gebreid deze week, samen met Karen (mijn Indigo-collega).

Donderdagavond begon de spanning te snijden bij ons thuis. Het voelde zelfs een beetje alsof de Sint ging langskomen. Om middernacht kwam de PlayStation 4 uit. We gingen met z’n allen ’s avonds laat richting Game Mania om onze nieuwe PS4, controller en games op te pikken.

Ik heb de voorbije week vooral geleefd op koffie en thee. En die laatste foto? Dit weekend ben ik aan een nieuw haakwerkje begonnen. Binnenkort beschikbaar via Indigo, maar nu nog even geheim 😉
Wat deden jullie vorige week?

You may also like