Ramblas!

Op 22 en 23 juni vindt er een nieuwe editie plaats van de Ramblas in het Schipperskwartier (Antwerpen). Dit is een jaarlijks buurt- en straatfeest met een rommelmarkt. Ook de winkels in de buurt doen leuke acties. Om te tonen dat het Schipperskwartier een creatieve, eigentijdse buurt is die volop aan het groeien is, wordt er een deel van de Ramblas ingericht als creatieve markt. Er wordt muziek gespeeld en er is ook kinderanimatie voorzien. Dit belooft dus een gezellig weekend te worden met allerlei leuke dingen voor jong en oud. Zeker een tripje naar Antwerpen waard dus!

Ook Flowers and Feathers zal aanwezig zijn op de Ramblas. Op zondag 23 juni ga ik er staan met mijn handgemaakte juwelen en baby spulletjes. Ik hoop alvast op een zonnig weekend! Kom zeker eens langs om hallo te zeggen!

Alle praktische informatie vind je ook op het facebook event!

You may also like