This week

De voorbije week stond voornamelijk in het teken van de Eco Urban Crafts Market. Het was druk druk druk! Een klein overzichtje:

Onze poes haar nieuwste hobby is jagen op vliegjes, wat heel schattig is. Ik spendeerde nog heel wat tijd aan het maken van spulletjes voor de markt. Zaterdagavond werd het nogal laat, maar toch was ik zondag al vroeg wakker om naar Gent te gaan. De Eco Urban Crafts Market was de eerste markt waar ik mijn spullen verkocht, dus dat was behoorlijk spannend. Hierboven een paar foto’s van het opbouwen van mijn standje. Ik ben heel erg tevreden over mijn zondag op de markt. Bedankt aan iedereen die langs is geweest, lieve complimentjes gaf en spulletjes kocht!
Binnenkort vind je mij op nog een aantal marktjes, dus ik ga alvast aan de slag om meer leuks te maken!

You may also like