Interieur inspiratie – papieren pompoms

Een leuke trend op feestjes, maar ook om gewoon je huis op te vrolijken: papieren pompoms. Ik zocht een aantal voorbeeldjes bij elkaar op Pinterest.

De papieren pompoms zijn beschikbaar in allerlei kleuren, dus je kan ze gebruiken voor verschillende gelegenheden, en ze zijn makkelijk te integreren in elk interieur. Meestal worden ze gebruikt op feestjes, maar de pompoms zijn ook perfect om je huis, terras of tuin op te vrolijken. Hang er een paar boven je bed of aan de muur voor een kleurrijke toets.

Ben je zelf niet zo handig met papier, dan kan je de pompoms ook gewoon online kopen. Papieren pompoms zijn onder andere bij Een Nieuw Avontuur beschikbaar, je vindt er verschillende kleuren en maten.
Zou jij pompoms in jouw huis hangen?

You may also like