This week

Meestal schrijf ik de overzichtjes van de voorbije week op zondagavond. Vandaag schrijf ik het op maandagochtend met een slaperig hoofd en een kop koffie. Let’s do this!

Ik werkte verder aan de voorbereidingen voor de Eco Urban Crafts Market in Gent. Ik stempelde dus wat zakjes en jullie krijgen al een kleine sneak peek van een aantal oorbellen die ik maakte.

Op woensdag werd het goed weer, dus we vonden het hoog tijd voor het eerste terrasje van het jaar. Een namiddag in de zon zitten heeft echt deugd gedaan. Het verbaast me trouwens telkens opnieuw hoe groot onze poes ondertussen geworden is.

Op zondag ging ik met manlief en een paar vrienden naar de Antwerp Convention, een beurs voor liefhebbers van sci-fi, fantasy, anime etc. Hierboven zien jullie een aantal sfeerfoto’s van het vriendje en mezelf, Tessa die een The Nightmare Before Christmas Monopoly kocht en mezelf bij een Delorean.
Na 2 jaar mijn haar niet meer te kleuren, heb ik er gisteren toch nog eens een kleurtje in gedaan. De puntjes van mijn haar zijn blauw geworden, lekker zomers (en een klein bedankje aan Tessa om te helpen).
Wat hebben jullie de voorbije week gedaan?

You may also like