Er is post… ModCloth!

Hoera! Vandaag kwam er post uit de Verenigde Staten aan bij mij thuis! Helemaal ingepakt in een superleuke doos, waar onze kat ondertussen mee aan het spelen is.

Ze stonden al even op mijn wishlist, maar nu staan ze ook op de “have-list”. Meestal blijft het op modcloth.com
alleen bij kijken en heel hard hopen dat de mooie kleedjes en prachtige
schoenen opeens in mijn kleerkast verschijnen. Maar deze keer kon ik niet
weerstaan en bestelde ik weldegelijk volgende items.

Care to Dance?
schoentjes: helemaal girly met een vintage toets. Bovendien zijn de
kleurtjes supervrolijk! Ik was onmiddellijk verliefd toen ik deze
schoenen zag.

Dapper Prints Scarf: leuk sjaaltje met snorrenprint. Heel makkelijk combineer met zo wat alles en ik ben een grote fan van sjaals, dus deze kon ik niet laten liggen.

De Switch It Up Dress
is heerlijk voor de lente. Leuk om te combineren met lange kousen, maar
ook met blote beentjes een topper (als het wat warmer wordt dan toch).

Ik twijfelde even of ik wel iets zou bestellen van ModCloth omdat de verzendingskosten vanuit Amerika vrij hoog kunnen zijn en de verzending kan soms weken duren. Ik opteerde echter voor de iets duurdere verzending waarmee ik het pakje kon volgen. Het duurde een weekje voor alles in België was, dus de leveringstermijn valt zeer goed mee. De verzending gebeurt via UPS, via hun website kon ik de levering plannen op een dag dat ik vrij was. En ik betaalde uiteindelijk 160 dollar (ongeveer 125euro), wat goed meevalt voor 3 stuks + verzending.

Wil je zelf iets bestellen via modcloth.com, hou er dan rekening mee dat de maten vaak Amerikaans zijn en dus iets groter kunnen uitvallen dan Europese maten. Ik bestelde het kleedje dan ook een maatje kleiner en het zit perfect. Meestal staat er wel bij vermeld hoe de maten uitvallen. Naar mijn mening is ModCloth een aanrader als je houdt van girly spulletjes met een vintage toets, ik ga er alleszins vaker dingen bestellen!

You may also like

5 reacties

  1. Leuke bestelling! Ik heb al vaak vanalles in mijn winkelwagentje gegooid op Modcloth, maar een bestelling plaatsen is er nog niet van gekomen (ze hebben nochtans massa's leuke spullen!). Kwamen er niet te veel douanekosten bij je bestelling bij? Want 't zijn vooral de extra kosten die mij wat afschrikken..

    1. De douanekosten waren iets van een 30 euro, wat uiteindelijk nog wel meevalt. Al heb ik geen idee hoe ze die douanekosten berekenen… Ik denk dat ik in de toekomst wel ga vragen aan vriendinnen of ze iets willen mee bestellen. In dat geval kan je de kosten delen en valt het sowieso goed mee ^^

  2. ModCloth is a-mazing! Heb er overlaatst ook een kleedje besteld en ben er ook superrrrblij mee. Ik had de matentabel gevolgd, en het 'fits like a glove'. Ik heb er ook helemaal niet lang op moeten wachten en bij mij waren er zelfs geen extra kosten bijgekomen! Ik denk dat je daar gewoon geluk mee moet hebben…

    Leuke aankopen! Schoentjes zijn echt supercute.

    Liefs, Lies
    peachesandpeaches.blogspot.be