This week

Het is alweer tijd voor een overzicht van de voorbije week!

Ik maakte nieuwe rompertjes die beschikbaar zijn in de webshop of via mail. En de nieuwe Flow viel in de brievenbus met deze leuke poster die ik onmiddellijk een plaatsje gaf in onze woonkamer. De poster past perfect bij mij.

Tijger is de oude, rustige kat van het vriendje zijn mama die we gingen bezoeken. Een groot verschil met ons jong, mager, hyperactief poesbeest. Er werd een pakje geleverd voor ons op het postkantoor, manlief was niet zo enthousiast toen hij te voet van het postkantoor kwam met een doos die bijna zo breed is als onze tafel. Maar hoera hoera, we hebben nu wel een nieuwe printer en een nieuwe laptop!

Chewie bevindt zich midden in haar puberperiode, waardoor ze soms rustig ligt te slapen en dan opeens hyperactief wordt en haar staart probeert te vangen. Dit is alleszins beter dan wanneer ze mijn planten aanvalt.
Het was al een tijdje geleden, maar ik heb mijn haakpen nog eens boven gehaald. Ik haakte een paar onderzetters om een glas op te zetten. Zo’n gehaakte onderzetters geven me toch wel een vrolijk gevoel.
Wat deden jullie de voorbije week?

You may also like