This Week

Vorige week was ik één keer vergeten naar Fabriek Romantiek te kijken. Iemand vertelde me achteraf dat onze poes ergens in een instagram slideshow zat. Bijgevolg hebben we de heruitzending op zaterdag opgenomen et voilà: Chewie op tv! Als je foto’s post op instagram met #fabriekromantiek, bestaat de kans dat je foto in de uitzending komt. Poeslief vond er maar niks aan, zelf vond ze het interessanter om vreemde slaapposities aan te nemen op de rand van de zetel.

Deze week kwamen de nieuwe shirts van Yannick zijn band More Than Meets The Eye aan, mooi op tijd voor hun reeks optredens die volgende maand gaan beginnen. Ondertussen ruimde ik de kerstboom en andere kerstspullen op, alles netjes weg tot in december. Eerlijk gezegd ben ik blij dat alle kerstdecoratie weg is, nu kunnen we uitkijken naar de lente. Daarnaast ben ik druk bezig geweest met een aantal dingen voor de blog en een aantal knutselprojectjes waar jullie nog even moeten op wachten.
Wat deden jullie vorige week?

You may also like