25 Days of Christmas – This Week

De voorbije week was alweer eentje vol kerst- en winterleuks. December vliegt voorbij, nog maar een dikke week 25 Days of Christmas te gaan. Hier is een overzicht van wat er hier de voorbije week gebeurde!

Ik maakte poezenkerstboomhangers, inclusief leuke kattenbelletjes. We zijn hier al helemaal in de kerstsfeer met onze gezellige versieringen, uiteraard is bijna alles zelf gemaakt. Ook de pompom slinger is een eigen maaksel. En om te bekomen van het koude weer verwenden we onszelf met homemade chocoladepudding, yum!
Het belooft nog een drukke week te worden met nog een paar shopping tripjes naar de supermarkt waar ik niet echt naar uitkijk. We moeten nog wat cadeautjes kopen, ik zocht dan ook wat cadeautips voor als je even zonder inspiratie zit. Wat zijn jullie plannen voor de komende week?

You may also like

1 reactie