Shoppen in IKEA

In mei gingen mijn vriend en ik samenwonen in een appartement in Antwerpen. Een half jaar geleden kochten we de basics voor ons stekje, maar na al die maanden werd het toch tijd om nog eens terug te keren naar Ikea voor wat extra spulletjes.

Met 2 volle karren gingen we naar huis, maar we hebben behoorlijk goede aankopen gedaan die écht nodig waren.

 We kochten een Malm ladekast voor de slaapkamer, want ik was het een beetje beu om de helft van onze kleren op de grond te moeten leggen. Voor mijn kleedjes hebben we nog altijd 2 kledingrekken (die we kregen van onze bovenbuurvrouw). En we kochten een Bjursta buffetkast voor in de keuken. We hebben een kleine keuken waarin we nauwelijks plaats hebben voor al ons keukenmateriaal en voorraad, dus een extra kast was meer dan welkom.

 We kochten eindelijk “een schoon servies” met lichtgroene bordjes (Färgrik) en beige koffietasjes (Dinera). Ik wou per se verschillende kleuren, omdat het anders zo’n saaie boel wordt aan tafel. Daarnaast kochten we nog een set glazen met rode streepjes.


We kochten ook dit vloerkleed, waar Chewie gek op is. En ze is ook grote fan van de Poang schommelstoel, waar ze nu constant in ligt. Kwestie dat we zelf onze stoel niet mogen uittesten. Onze nieuwe stoel is trouwens supercomfy, zeker een aanrader!

Voor de rest kocht ik nog wat kartonnen opbergdozen (rood met witte stippen!) en een kerstboom. Ik voel me nog altijd een beetje vreemd omdat we een kerstboom gekocht hebben in november, waardoor ik nu al goesting krijg om alle kerstspulletjes boven te halen.

PS: als alle kasten in elkaar gezet zijn en alles een plekje gekregen heeft, post ik wat foto’s van het eindresultaat.

You may also like