This week

We hebben een vrij drukke week achter de rug. Uiteraard vierden we mijn verjaardag, maar daarnaast moest er ook gewerkt worden.
Sinds een paar maanden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend, een van de leuke dingen daaraan is dat we nu voor elke gelegenheid zelf decoratie in huis moeten halen. Het begon met wat herfstdecoratie.

Het wijnkistje vonden we eenzaam achtergelaten in een winkelkarretje. Handig, want ik had net de decoratieve pompoenen gekocht en wist nog niet waar ik ze zou zetten. De uilenkrans hebben we gekocht in de Colruyt voor nog geen 3 euro.

Naarmate oktober vordert, wordt het ook tijd voor Halloween spullen. Deze heksenpompoen geeft licht en staat nu te pronken bij de andere pompoenen. We hebben nog wat andere spullen gekocht, maar die hebben we nog geen plaatsje gegeven. Als we iets kopen, moeten we er ook rekening mee houden dat onze kat alles interessant speelgoed vindt, ze ligt dus niet altijd zo schattig te slapen als hierboven op de foto. Dus we moeten altijd berekenen of iets breekbaar en veilig is voor katten. We hebben het er voor over, maar ik vraag me toch af hoe dat gaat lukken met kerstmis.

Mijn vriend vroeg me of ik voor zijn verjaardag een beschermhoesje wou maken voor zijn nieuwe Playstation Vita. Uiteraard! We haalden een bol wol die dik genoeg was om bescherming te bieden en ik ging aan de slag. Het hoesje is nog niet volledig af, want ik moet er nog een voering in maken. Ik had nog superveel wol over, dus besloot ik nog iets extra te maken voor mijn vriend: een superwarme sjaal. Al denk ik dat ik nu wel extra wol ga moeten halen. Ik vind haken leuker dan breien, want dat gaat sneller vooruit (handig als je zo ongeduldig bent als mij). Ik zocht een methode om een sjaal te maken die er langs beide kanten goed uitziet. Als de sjaal af is, toon ik jullie het resultaat wel.
Haken jullie wel eens? Of zouden jullie graag kunnen haken? Let me know, dan post ik een tutorial zodat jullie zelf aan de slag kunnen!

You may also like