This week

Ik heb sinds kort een nieuwe compact camera (Nikon Coolpix), die vooral gebruikt wordt om heel veel foto’s te maken van een slapende, spelende, schattige Chewie. De poes heeft trouwens een nieuw slaapplekje, namelijk op haar dekentje onderaan de kast (onderste foto).
De tweede foto is afkomstig van de avant-première van The Dark Knight Rises, een vriendin had tickets gewonnen en nam ons mee. We werden uitgenodigd voor een gala-event in een hotel, wat vrij saai was, maar de alcoholvrije cocktails waren wel lekker. Jullie moeten nog even wachten om TDKR zelf te kunnen zien, maar het is echt een geweldige film (en ik hou verder mijn mond om geen spoilers te verklappen).
De vierde foto is genomen tijdens de opening van een nieuw biercafé waar we gratis bier kregen. Ik lust geen bier, maar heb me wel geamuseerd met wat vrienden. We hebben ons de laatste tijd vooral bezig gehouden met onze poes, afgesproken met vrienden, Call of Duty gespeeld en genoten van wat rustige momenten. Binnenkort is het weer tijd om te werken, dan is er weer minder tijd voor feestjes en vrienden, dus genieten we er nu nog even van.

You may also like