Stof stof stof

Meestal heb ik geen tijd om uren te zoeken naar leuke stoffen in stoffenwinkels. Soms gebeurt dat wel en het zal waarschijnlijk steeds vaker gebeuren als ik specifiek naar een bepaalde dikte of textuur van stof op zoek ben. Maar meestal bestel ik stoffen gewoon online. Ik heb een paar favoriete webshops voor stoffen in mijn bookmarks staan die ik regelmatig eens afzoek, ook al zijn ze grotendeels bedoeld voor kinderen. Hier zijn alvast een paar stoffen die ik waarschijnlijk ga bestellen.

vlnr: Possies Flowers (Free Spirit), Clocks (Melody Miller)
 
vlnr: Tsukiko (Petit Pan), Stitch Petal (Michael Miller)
vlnr: Happy Birds (Free Spirit), Typewriters (Melody Miller)

vlnr: Antler Damask, Billy Rouge (Petit Pan)

Al deze stoffen zijn te vinden bij Vermiljoen en/of Vanmarieke. Beide webshops hebben een leuke collectie stoffen en fournituren, ook voor kindjes.
Voor meer vrolijke en kleurrijke stofjes die iets goedkoper zijn, kan je altijd een kijkje nemen bij Koekepeertje.

You may also like