Poezenpost

Eerder deze week zat er een pakketje in de brievenbus voor Chewie. We hadden een bestelling geplaatst bij Zooplus, aangezien we al een aantal goede reacties over de website gehoord hadden. Het was hoog tijd om voor Chewie een nieuwe lading eten te kopen, dus liet ik me eventjes gaan bij het shoppen. Onze poes kreeg allerlei leuks…

Hengel met veren en bal (€1,99), ik had het speeltje nog niet helemaal uit de doos gehaald en Chewie begon er al mee te spelen. Zeker een aanrader als je de kat gekke sprongetjes wil zien maken. Wel opletten voor de tv als je dit in huis haalt.

Kong Feather Mouse met extra catnip (€4,49), onze poes is verliefd op deze muis. Chewie is een grote fan van alles wat veertjes heeft, ze draagt deze muis de hele tijd rond het huis of ligt er mee te knuffelen. Er zit trouwens extra kattenkruid bij, want je kan dit muisje hervullen.

Led pointer Catch the Light (€2,49), een lampje met vismotief waar alle katten gek op zijn. Chewie blijft het vissenlampje achtervolgen tot ze moe is, wat grappige momenten oplevert. En als de poes het lampje niet meer ziet, begint ze schaduwen aan te vallen.

Trixie fleecedeken met vissenmotief (€3,79), we hebben 2 zulke dekentjes gekocht waarvan er eentje onderaan onze Ikea Expedit kast ligt. De poes ging er onmiddellijk op liggen. Handig ook om te wassen en het neemt niet te veel plaats in.

Daarnaast hebben we voor Chewie ook nog een kittentuigje besteld en Hill’s Feline Kitten droog- en natvoer. De prijzen vallen zeer goed mee bij Zooplus, zeker voor het eten dat een stuk goedkoper is dan in andere dierenwinkels. Bovendien is de verzending naar België gratis vanaf 29euro. Als je op de link bovenaan deze pagina klikt, krijg je trouwens 10% welkomstkorting bij een bestelling.

You may also like