Must visit: Dubieus Design

Designcenter De Winkelhaak organiseert dit weekend hun jaarlijkse zomereditie van Dubieus Design, een openluchtmarkt met tweedehands design en vintage. Je vindt er meubelen, verlichting, huishoudapparaten etc van de jaren ’50 tot nu. Op de markt vind je leuke spullen voor alle budgetten. Particulieren bieden er tweedehands spullen aan, professionelen verkopen einde reeksen, overstock of licht beschadigde artikelen. Daarnaast zijn er ontwerpers die hun prototypes verkopen.
In de buurt van de openluchtmarkt vind je bovendien een aantal design en vintage winkels die voor de gelegenheid korting geven. Ook Atelier Solarshop, waar ik eerder een post over schreef, ligt in de buurt.

De markt vindt plaats op zaterdag 23 juni van 9 tot 18uur. Het kruispunt van de Offerandestraat en Dambruggestraat dient als locatie, wat op wandelafstand is van Antwerpen Centraal.
Meer info vind je op de website.

You may also like