Must visit: Antwerp Convention

Op zondag 6 mei vindt de Antwerp sci-fi, fantasy and horror convention plaats. Van 10 tot 17uur kan je in Antwerp Expo terecht voor een dagje games, films, comic books en nog veel meer.
Er is onder andere een old school gaming room, waar je helemaal gratis kan spelen. Daarnaast is er ook een cosplay wedstrijd waarbij cosplayers een act moeten opvoeren. Er komen een aantal special guests, die handtekening zullen uitdelen en interviews geven. Verder zijn er een heleboel activiteiten waarmee je zeker een tijdje zoet bent. Uiteraard zijn er ook een heleboel verkoopstandjes waar je de leukste posters, comic books, gadgets etc kan kopen.
Tickets kosten 8 euro in voorverkoop, 10 euro aan de kassa. Kinderen mogen aan verminderd tarief binnen.
Alle informatie vind je op antwerpconvention.be

You may also like