Must visit: Kringwinkel Retrobeurs

Volgende zaterdag (10 maart) organiseren de Oost-Vlaamse kringwinkels hun jaarlijkse Retrobeurs. Op 5000m² vind je allerlei meubels, kleren, platen en ander leuks uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Nog niet helemaal overtuigd om te gaan? Dan zijn hier nog een paar goede redenen om te gaan. De kringwinkels creëren sociale tewerkstelling voor kortgeschoolden, langdurig werklozen en personen met verminderde kansen. Daarnaast proberen ze de prijzen zo laag mogelijk te houden, als je het financieel niet te breed hebt, geven ze zelfs vaak kortingen. Het hergebruiken van spullen is bovendien nog eens goed voor het milieu. En komaan, wie wil er nu geen supercoole vintage spulletjes in huis halen?
De retrobeurs vindt plaats op zaterdag 10 maart (10-17uur) in Hal 8 van Flanders Expo Gent. Vele Oost-Vlaamse kringwinkels verkopen tickets in voorverkoop voor 2euro. Aan de kassa betaal je 2,5euro.

Heb je toch geen zin om naar Gent af te zakken, dan kan je ook terecht in de kringwinkel in jouw buurt. Alle Vlaamse kringwinkels doen mee aan de retrodag.
Alle informatie over de retrodag en -beurs, en openingsuren van kringwinkels vind je op dekringwinkel.be
Leuke spullen vind je trouwens ook op de online veiling uwkringding.be

You may also like