Must visit: Stoffen Spektakel

Stoffen Spektakel is een soort van stoffenbeurs voor consumenten. Je vindt er verschillende soorten stoffen, fournituren en patronen. Als je op zoek bent naar stof voor je nieuwe rokje of gordijnen, ben je hier zeker op de juiste plaats. Er is enorm veel keuze in alle prijsklassen. Daarnaast worden er demonstraties geven van onder andere Bernina en modescholen. Dit is misschien een leuk ideetje voor een daguitstapje met wat vriendinnen. Bovendien is de toegang gratis.

Dit is de Stoffen Spektakel agenda voor België:
5 februari: Flanders Expo Gent
19 februari: Brabanthal Leuven
21 maart: Grenslandhal Hasselt
25 maart: Kortrijk Expo Kortrijk
4 april: Namur Expo Namen
15 april: Antwerp Expo Antwerpen
22 april: Mons Expo Bergen
17 mei: Nekkerhal Mechelen

meer informatie en exacte openingstijden, vind je op de website van Stoffen Spektakel.

You may also like