Bésame Cosmetics

Laatst heb ik Bésame Cosmetics ontdekt, grotendeels omdat ik verliefd ben geworden op de Coral lippenstift. Alle Bésame producten zijn geïnspireerd door vintage make up uit de jaren 1940. Ook de verpakkingen zijn prachtig met een classy vintage look.
Na wat te lezen op de website van het merk, kwam ik te weten dat het niet alleen mooie make up is. Alle producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten (hoera hoera, geen chemische crap op je gezicht smeren) en ze testen hun producten niet op dieren. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid en er is weinig kans op een allergische reactie.

Via de Bésame website kan je de producten niet laten leveren in België, maar gelukkig kan je een aantal dingen wel bestellen via Cherry Pin-Up Accessoires. Kijk bij hun album Bésame Cosmetics voor informatie en prijzen, bestellen kan je via email. Overigens heeft Cherry Pin-Up Accesoires trouwens enorm veel leuke juweeltjes die niet duur zijn, zeker checken!

You may also like