Music Monday

Vandaag werden alle details over de 6e en laatste editie van Music For Life bekend gemaakt. Dit jaar verzamelt MFL geld om het probleem van diarree aan te pakken, meer concreet in Nepal. Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn kruipen van 17 tot en met 23 december in het glazen huis op 3 verschillende locaties (Leuven, Gent en Antwerpen). Voor alle informatie kan je uiteraard terecht op de stubru website. MFL is traditioneel een staaltje kwaliteitsvolle radio, maar de luisteraar wil toch voornamelijk ook leuke muziek horen.
Het officiële MFL lied werd vandaag ook voorgesteld, een samenwerking tussen Tom Barman, Selah Sue en The Subs. Traditioneel wordt het themalied heel vaak aangevraagd, dus mag het wel een goede song zijn. Zanna is alleszins niet mijn favoriete plaat ooit, maar na 1 keer te beluisteren bleef het wel in mijn hoofd hangen. Het themalied is vanaf 30 november te koop voor 1,29 euro via iTunes. Wat vinden jullie van het lied?

You may also like