Must visit: FACTS 2011

Op 22 en 23 oktober is het tijd voor de 21e editie van FACTS. Dit is de grootste comics, sci-fi en anime beurs van de Benelux. Deze editie vindt alweer plaats in Flanders Expo (Gent).
Op de beurs vind je ongelooflijk veel handelaars die superleuke dingen verkopen, zoals comics, action figures en Japanse spulletjes. Ook zijn er een hoop tekenaars en (grafisch) ontwerpers die hun werken verkopen, uiteraard blijven ze wel in het FACTS-genre. Daarnaast zijn er een heleboel bekende gasten, waarbij je langs kan gaan voor een handtekening. Je kan er ook games testen en allerlei clubs ontdekken die zich bezighouden met nogal nerdy dingen. Het hoogtepunt is toch wel de cosplay wedstrijd en veel bezoekers komen verkleed naar de beurs, ook al doen ze niet mee aan de wedstrijd. Als je verkleed gaat, krijg je korting aan de ingang. FACTS krijgt over het algemeen positieve reacties en is zeker een aanrader als je houdt van dit soort dingen, ik zal alvast aanwezig zijn.
Dagtickets kosten 10 euro, cosplayers betalen 8 euro.

Alle informatie vind je hier.

You may also like