Tv-serie tips

De zomer is traditioneel een zwakke periode op het vlak van televisie, maar het nieuwe seizoen is er alweer. Daarom zijn hier enkele tv-serie tips:
New Girl
Een nieuwe sitcom, maar dan met Zooey Deschanel in de hoofdrol, wat al reden genoeg is om er naar te kijken. Deschanel speelt Jess, die na de awkward breakup met haar vriend een nieuwe woonst zoekt en terecht komt bij drie kerels. Jess probeert samen met haar beste vriendin en nieuwe roommates over haar ex te geraken en dat zorgt uiteraard voor grappige situaties. De eerste aflevering staat al eventjes online en was alvast een succes. Niet alleen zorgt deze nieuwe serie voor een half uurtje lachplezier, maar het is ook altijd leuk om naar Zooey Deschanel (en haar outfits) te kijken. 

The Vampire Diaries

Het eerste en tweede seizoen van The Vampire Diaries waren enorm leuk om naar te kijken als je houdt van teenage drama en uiterst…euh…sexy vampieren (kuch Damon kuch). Het einde van seizoen 2 was nogal teleurstellend, dus wordt het hopen op een beter begin van dit derde seizoen. TVD wordt vaak in 1 adem genoemd met Twilight en True Blood, begrijpelijk maar niet helemaal correct. Twilight werd heel hard geïnspireerd door de boeken van TVD, waardoor de verhaallijn in het eerste seizoen veel gelijkenissen vertoonde, maar vanaf het tweede seizoen werd er behoorlijk veel herschreven voor de tv-serie. Dit maakte de serie extra spannend en meeslepend. True Blood is eerder een versie voor volwassenen, terwijl TVD eerder focust op het romantische gedeelte van relaties en de niet-zo-gewone dingen des levens van de personages. Je houdt van vampieren of je houdt er niet van, maar ik ben alvast een fan die benieuwd is naar dit seizoen.

Glee
De superpopulaire musicalserie is terug en daar zijn de gleeks terecht blij om. Het nieuwe seizoen zou een paar grote verandering met zich mee brengen, wat niet noodzakelijk slecht is. Deze serie blijft een aanrader om te kijken op een dag wanneer alles tegenzit, aangezien ik altijd superhappy word na een aflevering Glee. Laat je gaan en zing vooral mee, dat maakt Glee nog eens zo leuk.
House MD
House begint aan zijn achtste en waarschijnlijk laatste seizoen. De dokter zit nog steeds vol grove opmerkingen en probeert nog altijd de vreemdste aandoeningen op te lossen. Lisa Edelstein die Dr. Cuddy speelt, zal niet meer in dit seizoen meespelen. Wat de schrijvers hiermee gedaan hebben, weten we nog niet. Eén ding is zeker: het zal niet meer hetzelfde zijn. Toch verwacht iedereen dat het laatste seizoen alweer uitstekend wordt, net zoals de voorbije zeven seizoenen. Als je nog nooit naar House gekeken hebt, moet je toch eens overwegen om dat te doen.
Gossip Girl
Wanneer ik aan Gossip Girl denk, zit ik met een dubbel gevoel. De eerste seizoenen waren ge-wel-dig, ik kon nooit wachten om de volgende aflevering te zien. Maar het vorige seizoen was een pak minder goed en het heeft me moeite gekost om alle afleveringen te kijken. Vorig seizoen was er een gebrek aan Blair-Chuck actie, dus wie weet wat er dit seizoen gebeurt. Als ik eerlijk ben, kijk ik enkel nog naar Gossip Girl voor deze twee personages. Hopelijk gebeurt er een of ander wonder zodat het vijfde seizoen weer leuk wordt om naar te kijken.
Ook nog leuk…
How I Met Your Mother, The Big Bang Theory en Bones. Ook 2 Broke Girls is een nieuwe serie die goede kritieken krijgt.

Nu hebben we alvast een excuus om binnen te blijven als het ’s avonds koud wordt buiten!

You may also like