Hand Gemaakt Creative Pop-up

creativepopup_nieuwsbrief_banner

Dit najaar is het twee jaar geleden dat we het idee kregen om Hand Gemaakt markten te organiseren, waarna we ook workshops begonnen te organiseren. Dit najaar gaan we een stapje verder en organiseren we de Hand Gemaakt Creative Pop-up!

Een pop-up? Yup. We gaan gedurende twee maanden een pand in het centrum van Antwerpen omtoveren tot dé creatieve place to be van ’t stad. In de shop kan je terecht voor illustraties, prints, kaartjes, en andere werken gemaakt door talentvolle creatievelingen. Daarnaast zullen we in de pop-up af en toe mini-markten organiseren waar alle handmade items terecht kunnen, zoals juwelen, kleding etc.
Wil je zelf creatief aan de slag? Dat kan tijdens onze workshops!

Met onze pop-up willen we creatievelingen een kans geven hun werken te tonen en verkopen in het centrum van Antwerpen. Uiteraard willen we bezoekers laten kennismaken met talentvolle makers, en we willen iedereen aanmoedigen om zelf ook aan de slag te gaan. Uiteraard zijn we superblij dat we de kans krijgen om creativiteit te ondersteunen, en we hopen dan ook veel mensen te mogen ontvangen in onze Hand Gemaakt Creative Pop-up!

De opening night van onze pop-up is gepland op zaterdag 3 september om 19u. Iedereen is welkom!

Je kan in september en oktober elke week terecht in onze pop-up op volgende dagen:
vrijdag-zaterdag: 10.30u – 18.30u
zondag: 12u – 18u

Locatie: Oever 21, 2000 Antwerpen

Meer info en de volledige planning van events en workshops: http://www.hand-gemaakt.com/

You may also like