Hand Gemaakt – behind the scenes

We zijn momenteel bezig met onze Hand Gemaakt workshops en markt voor te bereiden. Voor de workshops maken we mooie boekjes met een handig overzicht van alle haak- of breisteken (afhankelijk van welke workshop je kiest). Ik spendeerde dus een groot deel van het weekend op de grond terwijl Sophie foto’s nam van alles.
Vergeet je zeker niet in te schrijven voor onze workshops, want de plaatsjes zijn beperkt!
 
De posters en flyers voor Hand Gemaakt markt zijn ook aangekomen. Binnenkort kan je onze posters en flyers dus overal in Antwerpen tegenkomen (foto’s zijn altijd welkom). Het is dus druk druk druk met voorbereidingen, mailtjes beantwoorden, foto’s maken, posters plakken etc, maar we vinden het nog steeds superleuk om te doen.
Inschrijven als creatieve standhouder voor onze markt kan trouwens nog tot 14 oktober.
Meer info over de markt: Facebook event

You may also like