Nieuwe Indigo halskettingen en Ramblas

Voor de zomer haakte ik halskettingen met een streepjespatroon. De halskettingen passen makkelijk bij elke outfit, ze zijn eenvoudig en toch classy (vind ik zelf). Mijn favoriete ketting is de black-white-gold versie. De halskettingen werden gehaakt met 100% katoen. Binnenkort zet ik de kettingen op Etsy, maar bestellen kan sowieso al via indigoknitwear@gmail.com
Als je een specifieke kleurencombinatie wenst, dan mag je dit uiteraard laten weten en dan maak ik met plezier een ketting op maat. Deze halskettingen kosten 8 euro + verzendingskosten!

Anderhalve week geleden stond ik op de Ramblas met Sophie om onze handmade goodies te verkopen. Het was mooi weer, er kwamen superveel mensen langs en we hebben ons echt geamuseerd. Vorig weekend was het dan weer snikheet, maar toch heb ik een beetje gebreid aan mijn WATG Florence sweater. En vooral heel veel plannen gemaakt voor het najaar. Het is heel moeilijk om de plannen nog even geheim te houden, maar het is het wachten waard!

You may also like