Indigo Knitwear nieuws

Op een dag zat ik rustig thuis en zag ik een foto verschijnen op de Facebook pagina van De Kast in Lier. Zag ik daar nu mijn zelfgemaakte kettingen in de vitrine van een winkel? Yup. En daar zijn we supertrots op! De Indigo Knitwear halskettingen liggen mooi te pronken in De Kast, maar ze zouden uiteraard liever een nieuwe permanente thuis krijgen. Nog tot eind juni liggen mijn handgemaakte strikjes halskettingen en haarspelden in het leukste winkeltje van Lier, dus ga snel een kijkje nemen!

Momenteel staat er niets op de Indigo Knitwear etsy aangezien het de laatste weken wat moeilijk was om de stock bij te houden, maar als je iets leuk ziet op mijn facebook pagina, dan mag je steeds een berichtje of e-mail sturen om iets te bestellen. Als het weer iets rustiger wordt, dan plan ik de etsy van een update te voorzien 🙂

En als je liever alles in het echt bekijkt in het centrum van Antwerpen, dan heb ik nog goed nieuws! Op 27 en 28 juni sta ik weer op de Ramblas in Antwerpen met mijn handgemaakte goodies. De Ramblas is altijd supergezellig met een (rommel)markt, live muziek, lekker eten en nog zo veel meer.

You may also like