Review: Lush Ultrabland gezichtsreiniger

Een tijdje terug ging ik naar de Lush winkel in Antwerpen, ik ging op zoek naar gezichtsreiniger en kwam ook met Daddy-o shampoo en een paar bubble bars naar huis.

De Ultrabland gezichtsreiniger is gemaakt op basis van amandelolie en andere natuurlijke ingrediënten (zoals altijd bij Lush). Je gebruikt de reiniger op je droge huid, masseert het een beetje in en verwijdert het dan met een watje en warm water. De gezichtsreiniger is geschikt om vuil en make up te verwijderen. Ik vind het vooral erg handig dat je Ultrabland ook voor je ogen mag gebruiken, aangezien de meeste gezichtsproducten niet geschikt zijn voor de gevoelige huid rond je ogen.

Ik heb Ultrabland nu een aantal keer gebruikt en ben heel tevreden met het resultaat. De crème is erg effectief om al het vuil te verwijderen, voor make up (vooral waterproof mascara etc) laat je de reiniger best even inwerken. Na het gebruiken van Ultrabland krijg je een zachte en gevoede huid, iets wat best wel handig is als je geen tijd hebt om nog een extra verzorgende crème te gebruiken.
De Ultrabland gezichtsreiniger is vrij prijzig (10,65 euro per 45 gram), maar je komt wel lang toe met een klein potje. Je hoeft namelijk niet veel te gebruiken om je volledige gezicht te reinigen.

You may also like