Hand Gemaakt zoekt creatieve talenten!

Wie me op twitter volgt, heeft mogelijk gemerkt dat ik de voorbije weken héél geheimzinnig praatte over iets leuk waar ik mee bezig was. Tijd dus om het grote nieuws te onthullen: samen met Sophie (een goede vriendin) organiseer ik een creatieve markt!

Hand Gemaakt gaat door op zaterdag 9 mei in Kavka, Antwerpen. Als je houdt van handmade goodies, originele items en een gezellige sfeer in hartje Antwerpen, dan kan je onze markt al in je agenda noteren!

Op dit moment zijn Sophie en ik nog op zoek naar standhouders. Maak of ontwerp je zelf leuke spulletjes, en wil je jouw geweldige creaties verkopen op een markt? Stuur dan snel snel snel een mailtje naar handgemaaktmarkt@gmail.com 

Like onze Hand Gemaakt pagina ook op Facebook om alle nieuwtjes te lezen en nodig zeker al je vrienden uit!

You may also like

1 reactie

  1. Waw! Een enorm leuk initiatief!
    Zou heel graag komen met mijn eigen gemaakte handwarmers, beenwarmers, sjaals, sokken, etc maar ik verjaar 11 mei.. Dus de kans is groot dat mijn verjaardagsfeest dan doorgaat 🙁
    Beetje een dubbel gevoel, jammer genoeg!