Het beste van 2014

Hoera! Gelukkig nieuwjaar! 2014 was voor mij een topjaar met geweldige momenten, ik genoot van dingen zelf te maken en van leuke dingen te doen. Momenteel ben ik al volop plannen aan het maken voor 2015, maar daar horen jullie later nog meer over!

Het blijft nog steeds één van mijn favoriete dingen om posts te schrijven en te zien dat jullie het leuk vinden. Als jullie zelf iets proberen maken van mijn recepten of tutorials, dan word ik echt blij en ook een beetje trots. Ik maakte een overzicht met wat ik zelf mijn leukste posts vond van vorig jaar.

Weven was een trend in 2014, ik gebruikte de techniek om muurdecoratie te weven en het werkje hangt nog steeds te pronken in ons appartement.

Ik schreef voor het eerst een haakpatroon uit en deelde deze gehaakte theelichtjes met jullie. Ik kreeg veel complimentjes over de theelichtjes en ben er nog altijd supertrots op!

Ik waagde me voor het eerst aan body lotion zelf te maken. Een experiment dat goed gelukt is, het recept voor body lotion kwam online en sindsdien zijn er toch een paar droge huidjes minder.

Er werd ook wat lekkers gemaakt in de keuken, zoals een banana bread met rozijnen. Ik probeerde vorig jaar iets meer af te wijken van de “ik hou van chocolade”-recepten en slaagde er best goed in, al zeg ik het zelf.

Eén van de beste desserts van het jaar was deze aardbeientaart met mascarpone en chocolade. Een aanrader voor wie eens een speciale aardbeientaart wil, stiekem heb ik nu al terug zin in deze taart yummie.

Ik maakte ook een aantal dingen voor Indigo Knitwear en verkocht deze op een paar markten en verkoopmomenten. Als je zelf iets wilt bestellen, dan kan dit nog steeds via etsy of door een mailtje te sturen 🙂 Het is altijd superleuk als iemand iets koopt en draagt van mijn zelfgemaakte spullen en ik ben supertrots op wat Indigo ondertussen al bereikt heeft.

Hopelijk was jullie 2014 even geweldig als het mijne en wordt 2015 voor iedereen een onvergetelijk topjaar!

You may also like