Review: Ro’s Argan Body Conditioner van Lush

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend het Some Kind Of Wonderful pakketje van Lush, hoera! Het pakket bevat Tiny Hands Handserum, Sultana of Soap, Godiva Shampoo Bar, Honey Trap Lippenbalsem en Ro’s Argan Body conditioner.

Mijn favoriete item in het pakket is ongetwijfeld de Ro’s Argan body conditioner. Je gebruikt de conditioner op je huid zoals je een haarconditioner gebruikt: op een natte huid smeren, even laten inwerken, afspoelen en zachtjes droog deppen met een handdoek.
De conditioner werkt als een gewone bodylotion, maar dan onder de douche. Handig, want ik haat het om te wachten tot bodylotion ingetrokken is om mijn kleding aan te doen. Ro’s Argan ruikt heerlijk dankzij de natuurlijke ingrediënten (as usual bij Lush). Na gebruik krijg je een zachte, gevoede huid die uren ruikt naar iets om op te eten, ongetwijfeld dankzij de cacaoboter.
Momenteel zit mijn huid in de fase van het jaar dat ze superdroog is door het wisselen van de seizoenen. De Ro’s Argan Body Conditioner komt dus handig van pas om mijn huid te verzorgen. In het pakketje dat ik kreeg, zat een klein potje, maar ik vermoed dat ik binnenkort een grote versie ga aanschaffen. Zeker een aanrader om eens te testen, bovendien is Ro’s Argan volledig vegan!

foto bovenaan via Lush.nl

You may also like