Review: Alpro almond dark choco

Al jaren ben ik een grote fan van de Alpro soja drinks. Ik was dus ook zeer benieuwd naar de nieuwe smaakjes van de Alpro Drinks.

Dit drankje op basis van amandelmelk met donkere chocolade bevat geen soja, maar is wel erg zacht van smaak. Eerder vond ik al de gewone amandelmelk en ongezoete amandelmelk in de supermarkt, maar ik was niet echt geneigd om deze smaken te proberen. Ik vermoed dat gewone amandelmelk wel een aanrader is om te gebruiken in allerlei recepten. Misschien test ik dat binnenkort nog eens uit.

Deze amandelmelk moest ik wel proberen, aangezien er donkere chocolade mee gemoeid is en dan kan ik geen nee zeggen. De almond dark choco vind ik zelf iets lekkerder dan de soja versie, aangezien de amandelmelk wat minder zwaar lijkt. Bovendien is Alpro almond dark choco behoorlijk gezond, met weinig vetten en het is volledig lactosevrij. En een extra plus: het is ook volledig veganistisch!

You may also like