Review: Bobble drinkfles

Gemiddeld drink ik toch wel anderhalve liter water per dag. Soms zelfs twee liter. Dat zijn drie of vier plastic flesjes van een halve liter. Ook al herbruik ik meestal mijn plastic flesjes, wat eigenlijk niet echt gezond is, toch levert dit een heleboel afval op. Daarom vond ik dat het tijd werd om op zoek te gaan naar een herbruikbare drinkfles.

Heel wat mensen verkiezen water uit flesjes tegenover kraantjeswater. Nochtans is ons water uit de kraan perfect drinkbaar en bovendien een stuk goedkoper dan de flessen in de supermarkt. Daarnaast worden er enorm veel plastic flesjes weg gegooid, wat dan weer niet goed is voor het milieu. Daarom ontwikkelde Bobble herbruikbare waterflessen met een mooi design.

Bobble staat voor hippe waterflessen, die vrij zijn van PVC, BPA en Ftalaten. Elke drinkfles bevat een filter die o.a. chloor en kalk uit het water filtert. Er wordt aangeraden om de filter te vervangen na 150 liter, deze kan je dus ook apart kopen, maar de fles op zich kan je blijven gebruiken. De flessen zijn beschikbaar in verschillende formaten (550ml en 1 liter) en er is ook een sportversie van 750ml. De filters zijn trouwens beschikbaar in allerlei leuke kleuren. Voor wie zijn kraantjeswater ook thuis wenst te filteren, is er een Bobble waterkan die er ook mooi uitziet.

Ik gebruik de Bobble (550ml) nu al een tijdje en ben er best wel tevreden mee. Het handige formaat past makkelijk in je handtas. Daarnaast zorgt de dop er voor dat de fles niet makkelijk gaat lekken. Het gefilterde kraantjeswater smaakt trouwens iets beter dan wanneer je het gewoon uit een glas drinkt. De Bobble drinkfles is vooral handig onderweg en op het werk, dus ze zit sinds kort altijd in mijn handtas.

Alle informatie over Bobble vind je op hun website: www.waterbobble.com
Je kan de drinkflessen en kannen o.a. via bol.com kopen.

You may also like

2 reacties