Recept: smoothie met kokoswater

Een tijdje terug ontdekte ik Vita Coco in de supermarkt. Aangezien ik regelmatig smoothies maak, leek het me een goed plan om een smoothie met kokoswater te maken. De eerste keer dat ik Vita Coco kocht, heb ik het puur uitgedronken: een aparte smaak, en niet helemaal mijn ding. Maar in een smoothie is kokoswater heerlijk.

Smoothies zijn trouwens mijn lievelingstussendoortje omdat ze makkelijk
en snel klaar zijn. Bovendien zijn ze supergezond, zeker met het
kokoswater. 

Je hebt nodig (voor 2 personen):
– 2 bananen
– 200g ananas
– 250g natuuryoghurt
– 1 flesje Vita Coco met ananas van 330ml (er zijn verschillende varianten, dus je kan kiezen wat je zelf het lekkerst vindt).

Snijd de ananas en bananen in stukjes, doe deze in de blender op een zachte stand. Voeg de yoghurt en het kokoswater toe. Blend tot er geen stukjes meer in zitten. Klaar!
 

You may also like

1 reactie