Review: Nakd repen

Je ziet het tegenwoordig overal verschijnen: raw food. Hiermee bedoelt men natuurlijke producten, die niet gekookt worden of op hoge temperaturen worden klaargemaakt. Door fruit en groenten bloot te stellen aan hoge temperaturen gaan er heel wat gezonde voedingsstoffen verloren. Ik ben best wel geïntereseerd in gezonde voeding, maar ik hou toch ook wel van eens goed te snoepen. Zo kwam ik terecht bij de Nakd repen.

Nakd repen zijn verkrijgbaar in allerlei smaken en varianten, van chocolade tot fruitige repen. Om de snoeprepen eens uit te testen kocht ik de Caffé Mocha en Banana Cruch. Hiervan dacht ik dat ze best wel lekker konden zijn. Maar wanneer ik een kijkje neem naar het volledige assortiment dan zie ik ook een aantal cacao-varianten die ik best wel eens wil proeven.

Onze favoriete smaak was de banana crunch, al vonden we caffé mocha ook wel lekker. We hebben hier totaal géén, maar dan ook echt géééén ervaring met raw foods. Wat je zeker niet mag doen is er van uit gaan dat de smaak en textuur hetzelfde zal zijn zoals bij een “gewone” snoepreep. Dan is de kans groot dat je teleurgesteld zal zijn. Ik raad aan om even alle Twixen en Marsen uit je hoofd te zetten en de Nakd repen als iets volledig anders te zien.

Een goede motivatie om deze repen eens uit te proberen is het feit dat ze een gezond tussendoortje zijn. Er worden geen suikers, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Alles is dus 100% puur. Bovendien zijn ze gluten- en lactosevrij, én de repen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Ben je (net als ik) iemand die graag eens snoept, maar toch liefst iets gezond heeft, dan zijn Nakd snoeprepen een aanrader. Tussen de vele smaken vind je zeker iets heerlijk. En je hoeft je achteraf niet schuldig te voelen!

Het volledige assortiment kan je vinden op de Nakd website.

You may also like

2 reacties