This week

Iets later dan gewoonlijk komt het overzicht van de voorbije week er toch aan. Het is wat later, grotendeels omdat ik momenteel niet zo mobiel ben – ahum. Let’s do this!

Ik maakte een weefwerkje om aan de muur te hangen, en deelde de DIY tutorial met jullie! Chewie was erg enthousiast om te helpen bij het afwassen (toen ik nog kon rechtstaan).
Donderdag maakte ik een uitstapje naar het ziekenhuis. Tijdens een concert in november kwamen er een aantal mensen op mijn teen terecht, wat een niet zo mooi resultaat opleverde: een blauwe teennagel die helemaal vervormd was en begon in te groeien (smakelijk!). Donderdag werd de nagel verwijderd en momenteel zit ik dus thuis te euh zitten, haken, liggen, gamen en vooral met mijn voet omhoog te liggen. Hopelijk zijn we binnen een paar dagen iets minder kreupel en kan ik binnenkort terug een aantal leuke dingen gaan doen. Voorlopig hou ik het op haken en 20 keer per dag Pinterest checken. Wat deden jullie de voorbije dagen?

You may also like