Review: kussen.nl

Er werd mij gevraagd om een review te schrijven over kussen.nl, een website die (je raadt het al) voornamelijk kussens verkoopt. Je vindt er een heleboel verschillende kussens om te slapen, te relaxen, maar wat ik het leukst vind zijn de sierkussens. In onze zetel liggen een hele hoop kussens, voor de gezelligheid en om lekker lui te relaxen. Ik zocht de mooiste exemplaren uit op kussen.nl en maakte een overzichtje.

Mijn ultieme favorieten als eerste: Flaxmere en Clematis, want ik hou van warme kleuren en een goeie portie ‘bloemekes’ in mijn woonkamer. Deze twee exemplaren zouden perfect passen bij de kussens die momenteel in onze zetel liggen.

Op het vlak van vrolijke kleurtjes is Israel een winnaar, zeker met het hippe lichtblauw en superleuke patroon. Qua originaliteit moet ik toegeven dat Rivello wel een fijne twist kan geven aan je woonkamer, met een bende kevers in de zetel.

Het Nordic kussen is perfect voor de winter, lekker gezellig en Noorse patronen zijn heel hip op het moment. Tonga doet me dan weer denken aan piñata’s, feest en de zomer. Met zijn vrolijke kleuren zou dit kussen niet alleen leuk zijn in de woonkamer, maar ook om de stoelen op het terras een extra boost te geven.

Alle kussens, prijzen en meer info kan je vinden op www.kussen.nl, verzending gebeurt ook naar België!

You may also like